preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Obavijest

VAŽNO !

U prilogu preuzmite:

  • Upute i vremenik za obranu završnog rada
  • Izjavu o zdravstvenom stanju 

U nastavku teksta pročitajte i o izmjenama i dopunama Godišnjeg plana i programa rada Škole.

U skladu s epidemiološkim preporukama neće biti moguće organizirati prijevoz školskim autobusom tako da učenici koji dolaze na obranu završnog rada trebaju doći redovnim javnim ili osobnim prijevozom.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 13. 5. 2020. upute za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita u srednjim školama te obrana završnog rada u srednjim strukovnim školamaUpute su izrađene u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Agencijom za odgoj i obrazovanje, a dostupne su na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


Zbog situacije proglašene epidemije COVID 19 bilo je potrebno donijeti izmjene i dopune Vremenika obrane završnog rada, polaganja državne mature te dopunskog rada  koji je sastavni dio Godišnjeg plana i programa rada Škole.

Sukladno navedenom:

-        Obrana završnog rada održat će se  od 02.06 do 05.06 2020 iz razloga primjene epidemioloških mjera HZZJZ.

-        Kalendar provedbe državne mature je također izmijenjen te ispiti započinju 08/060i traju do 24/06 za obvezne ispite. Izborni ispiti državne mature  počinju 25/06 i traju do 03/07/2020.

-        Dopunski nastavni rad za učenike četvrtih razreda organiziran je od 03/06/2020 , a za učenike od 1 - 3 razreda od 29/06/2020.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Radiana Tomée - Cicvarić   datum: 18. 5. 2020.

Tražilica

INA


E - dnevnik

Maturanti

Preuzmite ovdje :

Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada

Sve ostale dokumente potražite na poveznici Završni rad (u izborniku na lijevoj strani)


Državna matura

IPA Projekt

Zapošljavanje pomoraca


Korisni linkovi

Forum
preskoči na navigaciju