preskoči na sadržaj

Pomorska škola Bakar

 

Uspjesi na Regionalnoj domijadi 2019.

Na 44. Regionalnoj domijadi u Pazinu 2019. (posljednjoj zbog epidemiološke situacije održanoj domijadi) učenici iz našeg doma ponovno su ostvarili odlične rezultate i zapažene nastupe. Naše su se učenice i učenici natjecali prošlog travnja s učenicima drugih učeničkih domova Primorsko-goranske, Istarske, Karlovačke i Ličko-senjske županije u malom nogometu, košarci, badmintonu (ženska i muška ekipa), scenskom izrazu, recitaciji i likovnoj umjetnosti. Posebne čestitke muškoj badmintonskoj ekipi na osvojenom 2. mjestu te nogometašima na osvojenom 1. mjestu (kojim su se plasirali na Državnu domijadu u Rovinju i tamo osvojili 3. mjesto). 😉 💪😎

          

          

 

Treći u državi 2019.

Treće mjesto na Državnoj domijadi 2019. u Rovinju.

Naši malonogometaši pod vodstvom odgajatelja Đorđa Carevića odmjerili su prošlog svibnja snage s pobjednici iz ostale četiri regije učeničkih domova na Dražvnoj domijadi u Rovinju. Naša je ekipa bila svojevrsno iznenađenje te je uspjela osvojiti treće mjesto.

 

Državni prvaci 2016.

Prvo mjesto na Državnoj domijadi 2016. u Rovinju. 

Naš dom s učenicama Teodorom Pritulom, Monikom Tijanić i Sabinom Berišom pod vodstvom odgateljice Snježane Višić natjecao se na Državnoj domijadi u Rovinju 2016. u primijenjenoj umjetnosti kategorija dizajn i osvojio prvo mjesto. U stvaranju ovog projekta pod nazivom Prošlost, sadašnjost i budućnost pomagali su i naši učenici Ilija Kričković i Antonio Matahlija iz 2 BS i Miroslav Šišić iz 3 JIM i proveli puno sati i mjeseci, kao i djevojke u pripremi  materijala i osmišljavanju konačnog uratka. Materijal koji smo koristili u izvedbi su spajalice, značke i poštanske marke za Prošlost, stari mobiteli, telefoni i dijelovi računala za Sadašnjost i komadi plastične mase i led-diode za Budućnost.

 

 > Učenički dom  > Domijada
CMS za škole logo
Pomorska škola Bakar / Nautička 14, HR-51222 Bakar / www.ss-pomorska-bakar.skole.hr / info@pomorskabakar.hr
preskoči na navigaciju