preskoči na sadržaj

Pomorska škola Bakar

Tjedan otvorenih vrata

Drage osmašice i osmaši, poštovani roditelji,

ako želite posjetiti Učenički dom „Tomislav Hero“ i Pomorsku školu u Bakru, to možete u utorak 21. srpnja i srijedu 22. srpnja u prijepodnevnim i popodnevnim terminima, prema dogovoru. Ako ste zainteresirani, molimo vas da nam se javite na dom@pomorskabakar.hr.

 

 

 

 

Tjedan otvorenih vrata Učeničkog doma (15. – 19. lipnja 2020.)

 

Drage osmašice i osmaši, poštovani roditelji,

 

srdačno vas pozivamo da posjetite Učenički dom „Tomislav Hero“, koji djeluje u sklopu Pomorske škole u Bakru, u tjednu otvorenih vrata od ponedjeljka 15. lipnja do petka 19. lipnja. Rado ćemo vas primiti svakog dana u tom tjednu između 12 i 20 sati.

Učenički dom „Tomislav Hero“ nudi smještaj i pedagošku podršku učenicima koji se dolaze školovati u Bakar (i Rijeku) iz drugih krajeva naše zemlje. Svi učenici koji ispune i u propisanom roku pošalju prijavnicu za upis u Dom i upišu se u Pomorsku školu u Bakru imaju zajamčeno mjesto u Domu, a oni koji se upišu u neku drugu školu (u Rijeci) ostvaruju pravo na upis ovisno o broju slobodnih mjesta. U Domu svoj smještaj nalaze i djevojke i dečki.

 

U našem Domu učenici mogu očekivati smještaj (u sobama je u prosjeku 3 učenika, najviše 4), 3 obroka dnevno, 24-satnu prisutnost osoblja Doma, odgajatelje koji učenike vode i usmjeravaju u učenju i izvršavanju obveza za školu te koji potiču suradničke i prijateljske odnose između učenika te svekoliki razvoj učenika, organizaciju sportskih i kreativnih aktivnosti u slobodno vrijeme (mali nogomet, košarka, badminton, odbojka, stolni tenis, šah, dramska družina, glazbena sekcija, recitatorska sekcija, likovna sekcija, sekcija za uređenje Doma, bilijar, stolni nogomet) uz korištenje školske sportske dvorane, sudjelovanje u međudomskim sportskim turnirima i susretima te natjecanjima u kreativnom izražavanju, odlaske na radionice, kulturne događaje i sl. te toplu (obiteljsku) atmosferu i puno nezaboravna druženja s kolegama i prijateljima.

 

Školovati se za pomorsko zanimanje, vjerujemo, pametna je odluka za sadašnjost i budućnost, a Pomorska škola u Bakru pravo je mjesto za školovanje za pomorskog nautičara i brodostrojara. Istaknimo da Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture najboljim učenicima dodjeljuje stipendiju (u iznosu od 800 kn mjesečno). Naša je škola opremljena suvremenim i specijaliziranim učionicama u kojima učenici stječu znanja na najsuvremenijim međunarodno priznatim brodskim simulatorima, a na školskom brodu “Vilu Velebita dva” se tijekom godine odvija praktična nastava.

 

Dođite i pitajte nas o svim detaljima školovanja i smještaju koji vas zanimaju, od ponedjeljka 15. lipnja do petka 19. lipnja, između 12 i 20 sati.

 

Veselimo se vašem dolasku,

zaposlenici Učeničkog doma „Tomislav Hero“

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
INA

 
E - dnevnik
 
Maturanti

Preuzmite ovdje :

Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada

Sve ostale dokumente potražite na poveznici Završni rad (u izborniku na lijevoj strani)

 
Državna matura
 
Zapošljavanje pomoraca

 
Korisni linkovi
 
 > Učenički dom  > Tjedan otvorenih vrata
CMS za škole logo
Pomorska škola Bakar / Nautička 14, HR-51222 Bakar / www.ss-pomorska-bakar.skole.hr / info@pomorskabakar.hr
preskoči na navigaciju