preskoči na sadržaj

Pomorska škola Bakar

Upisi u Dom za školsku 2021./2022. godinu

Upisi u Dom za školsku 2021./2022. godinu u ljetnom roku odvijat će se u srpnju ove godine. Tada ćemo objaviti broj slobodnih mjesta.
 

Učenici koji se planiraju prijaviti za upis u Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja, a zainteresirani su za smještaj u Učeničkom domu "Tomislav Hero", mogu već sada ispuniti prijavnicu koja se nalazi ispod ovog teksta te ju poslati na adresu dom@pomorskabakar.hr.

 

Učenici koji su upisani u neku srednju školu te planiraju podnijeti molbu za prijelaz u Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja, a zainteresirani su za smještaj u Učeničkom domu "Tomislav Hero", mogu također ispuniti prijavnicu koja se nalazi ispod ovog teksta te ju poslati na adresu dom@pomorskabakar.hr.

 

Učenici koji su upisani u Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja i žele (sada ili kasnije) prijeći na smještaj u Učenički dom "Tomislav Hero" mogu se javiti porukom na adresu dom@pomorskabakar.hr.

 

 

 

Za ostale informacije stojimo vam na raspolaganju na na (istoj) elektroničkoj dresi dom@pomorskabakar.hr te na telefonskom broju 051/761-211.

Ispod ovog teksta nalaze se poveznice za preuzimanje dokumenata koji su vrijedili za upise 2020. godine: Odluka o uvjetima za prijam učenika u učeničke domove u školskoj godini 2020./2021., koju je donijelo Ministarrtvo znanosti i obrazovanja, te Natječaj za prijam učenika u učeničke domove u školskoj godini 2020./2021., koji je objavila Primorsko-goranska županija u ime učeničkih domova na njenu području.

 

 

 > Učenički dom  > Upisi u dom
CMS za škole logo
Pomorska škola Bakar / Nautička 14, HR-51222 Bakar / www.ss-pomorska-bakar.skole.hr / info@pomorskabakar.hr
preskoči na navigaciju