preskoči na sadržaj

Pomorska škola Bakar

Upisi u Dom za školsku 2021./2022. godinu

 

SLOBODNA MJESTA ZA STUDENTE

Učeničkom domu „Tomislav Hero“ ima 6 slobodnih mjesta za redovite studente koji ispunjavanju uvjete za smještaj u učeničkom domu.

 

Redoviti studenti Sveučilišta u Rijeci koji su se javili na natječaj Studentskog centra Rijeka za smještaj u studentskom domu u Rijeci i nisu dobili smještaj zbog broja bodova, a žele biti smješteni u Učeničkom domu „Tomislav Hero“ (koji djeluje u sastavu Pomorske škole), mogu svoju namjeru iskazati tako da ispune i pošalju pretprijavu na dom@pomorskabakar.hr.

 

 

 

 

Učenici koji su ove godine upisali prvi razred Pomorske škole ili neke druge srednje škole s riječkog područja mogu od 3. 9. 2021. nadalje (nakon što je završio jesenski rok elektroničkih upisa) dobiti smještaj u našem Učeničkom domu u školskoj  2021./2022. godini tako da podnesu molbu za upis, koju onda razmatra Odgajateljsko vijeće i odlučuje o njoj na temelju broja slobodnih mjesta te dosadašnjeg uspjeha i vladanja. Zainteresirani učenici trebaju dakle ispuniti molbu za upis te ju poslati na dom@pomorskabakar.hr. 

 

 

UPIS UČENIKA DRUGOG I VIŠIH RAZREDA U DOM

Učenici koji su u školskoj godini 2021./2022. učenici drugog ili višeg razreda Pomorske škole ili neke druge srednje škole s riječkog područja, a zainteresirani su za smještaj u Učeničkom domu „Tomislav Hero“, upisuju se u Dom tako da podnesu molbu za upis, koju onda razmatra Odgajateljsko vijeće i odlučuje o njoj na temelju broja slobodnih mjesta te dosadašnjeg uspjeha i vladanja. Zainteresirani učenici trebaju dakle ispuniti molbu za upis te ju poslati na dom@pomorskabakar.hr.

 

 

 

SLOBODNA MJESTA ZA UČENIKE NAKON JESENSKOG ROKA

18 mjesta za učenike

5 mjesta za učenice

 

 

 

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Grad Bakar sufinancirat će trošak smještaja u našem Učeničkom domu upisanim učenicima koji dolaze iz Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije tijekom cijeloga redovitog školovanja (4 godine) u Pomorskoj školi u Bakru.

 

 

 

KONTAKTI

dom@pomorskabakar.hr

0915274482

098439913

 

 

 

DOKUMENTI:

1. Molba za upis u Dom

2. Odluka o uvjetima za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u učeničke domove u školskoj godini 2021./2022.

3. Natječaj za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u Učenički dom "Tomislav Hero" u školskoj godini 2021./2022.

4. Pretprijava za Dom - jesenski rok

5. Pretprijava za Dom za studente

 

 > Učenički dom  > Upisi u dom
CMS za škole logo
Pomorska škola Bakar / Nautička 14, HR-51222 Bakar / www.ss-pomorska-bakar.skole.hr / info@pomorskabakar.hr
preskoči na navigaciju