preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Upisi u Dom za školsku 2020./2021. godinu

Za upis u Dom za školsku 2020./2021. godinu u jesenskom roku imamo 25 slobodnih mjesta (M i Ž).
 

Učenike koji se planiraju prijaviti za upis u Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja u jesenskom roku, a zainteresirani su za smještaj u Učeničkom domu "Tomislav Hero", molimo da ispune prijavnicu koja se nalazi ispod ovog teksta te ju pošalju na adresu dom@pomorskabakar.hr do 28. 8. 2020.

 

Učenike koji su upisani u neku srednju školu te podnose molbu za prijelaz u Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja, a zainteresirani su za smještaj u Učeničkom domu "Tomislav Hero", molimo da ispune prijavnicu koja se nalazi ispod ovog teksta te ju pošalju na adresu dom@pomorskabakar.hr do 28. 8. 2020.

 

Učenici koji su u ljetnom roku upisali Pomorsku školu u Bakru ili neku drugu školu s riječkog područja, a žele imati smještaj u Učeničkom domu "Tomislav Hero", također se mogu prijaviti za smještaj tako da ispune prijavnicu koja se nalazi ispod ovog teksta te ju pošalju na adresu dom@pomorskabakar.hr do 28. 8. 2020.

 

 

 

Za ostale informacije stojimo vam na raspolaganju na na (istoj) elektroničkoj dresi dom@pomorskabakar.hr te na telefonskom broju 051/761-211.

Ispod ovog teksta nalaze se poveznice za preuzimanje Odluke o uvjetima za prijam učenika u učeničke domove u školskoj godini 2020./2021., koju je donijelo Ministarrtvo znanosti i obrazovanja, te Natječaja za prijam učenika u učeničke domove u školskoj godini 2020./2021., koji je objavila Primorsko-goranska županija u ime učeničkih domova na njenu području.

 

 
preskoči na navigaciju